Investitii

Grija faţă de mediu este un angajament personal luat de managementul Ness Proiect Europe şi face parte din direcţia strategică de dezvoltare pe termen lung a companiei.

De aceea, focusul nostru este de a echilibra impactul proiectelor noastre asupra mediului prin acțiuni şi investiţii atent gândite.

Folosirea celor mai noi tehnologii și echipamente, împreună cu practicile moderne de management și realizare a proiectelor, reprezintă una dintre direcţiile noastre de dezvoltare strategică.

Investiţiile susţinute în achiziţia de maşini şi utilaje cresc permanent randamentul, acurateţea şi viteza lucrărilor si genereaza economii importante de timp, de mână de lucru şi, în ultimă instanţă, de resurse financiare.

Primul trencher din sud-estul Europei - 1150XHD CS / RH

Scurtarea termenelor de execuţie, cu mai puţine utilaje în şantier

Primul trencher din sud-estul Europei - 1150XHD CS / RH - Ness Proiect Europe Primul trencher din sud-estul Europei - 1150XHD CS / RH - Ness Proiect Europe Primul trencher din sud-estul Europei - 1150XHD CS / RH - Ness Proiect Europe

Utilajul de săpat în rocă Tesmec Trencher / Surface Miner este singurul utilaj de acest tip din toată Europa de Sud-Est și oferă soluții rapide și eficiente pentru excavare în linie, lucrări civile, amenajarea rețelelor, exploatarea suprafețelor, lucrări de terasament.

Sistemul de ghidare GPS 3D, controlul electronic pentru presiunea de săpare și funcţionare automată și controlul de la distanţă fac din acest utilaj o soluţie inteligentă pentru lucrări de de anvergură. De la caz la caz, acest utilaj poate înlocui între 3 şi 7 excavatoare.

Economie de combustibil şi un impact redus asupra mediului – flotă de camioane alimentate cu combustibil alternativ

Flota de camioane Iveco Stralis NP - Ness Proiect Europe Flota de camioane Iveco Stralis NP - Ness Proiect Europe Flota de camioane Iveco Stralis NP - Ness Proiect Europe

Ȋn februarie 2019, în flota noastră au intrat primele camioane echipate cu motoare alimentate cu CNG din sectorul construcţiilor din România.

Gazul natural este un combustibil mai curat și în urma arderii lui se degajă cu 99% mai puține particule în suspensie și cu 60% mai puțin dioxid de azot.

De asemenea, nivelul de zgomot al unui motor alimentat cu CNG este mult mai redus, de până la 71 dB.

Echipamente performante pentru lucrări în domeniul energiei alternative: parcuri fotovoltaice şi eoliene şi infrastructura aferentă

Proiectele care aduc beneficii mediului înconjurător sunt parte din businessul de suflet al managementului Ness Proiect Europe.

Ȋncă de la înfiinţare, compania noastră s-a implicat în dezvoltarea de soluţii pentru un viitor mai curat şi s-a implicat în construirea de parcuri ce utilizează energia regenerabilă.

De aceea, conform angajamentului de a construi o lume mai curată, investim constant în echipamente performante pentru zona de energii alternative: parcuri fotovoltaice şi eoliene, şi infrastructura aferentă.

CONTACTEAZĂ-NE

Pentru orice întrebări, vă rugăm nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență

  Contactează-ne
Cladiri Industriale, Proiecte la cheie - Ness Proiect Europe

INDUSTRIAL

  Detalii
Ness Proiect Europe

INFRASTRUCTURA

  Detalii
Ness Proiect Europe

RETELE EDILITARE

  Detalii
Ness Proiect Europe

ENERGIE

  Detalii

Ness Proiect Europe este recunoscută ca un antreprenor general în construcţii specializat în constructii industriale nu doar în Prahova, ci în întreaga ţară. Realizăm proiecte la cheie începând, după caz, încă din faza de proiectare, şi integrăm cu success inclusiv lucrări de infrastructură şi reţele edilitare în Prahova şi pe tot teritoriul României.