>

Testimoniale

Recomandari clienti

SCRISOARE DE RECOMANDARE
Catre toate persoanele interesate, referitor la
NESS PROIECT EUROPE

Din partea SCHURTER ELECTRONICS, dorim sa ne exprimam aprecierea fata de echipa NESS PROIECT EUROPE cu privire la profesionalismul si dedicarea de care au dat dovada pe parcursul desfasurarii colaborarii dintre firmale noastre in vederea realizarii proiectului SCHURTER GRUIU care cuprinde: zona de productie, zona de depozitare, birouri, pasarela de conecare zona existenta cu zona noua impreuna cu spatiile exterioare, cai acces pietonal si auto.
In Septembrie 2022 am desemnat NESS PROIECT EUROPE ca ANTREPRENOR GENERAL in vederea executiei investitiei noastre din Satul Gruiu, Judetul Ilfov care cuprinde urmatoarle elemente constitutive: 850mp spatiu de depozitare cu inlatime maxima de 6m, 900mp spatiu productie, 360mp spatii de birouri si spatii cu alte destinatii, 50mp spatii tehnice, 850mp spatii verzi, 1100mp platforme exterioare ( parcari drumuri trotuare ), Camera de pompe subterana pentru instalatia de sprinklere.
Dea lungul colaborarii noastre, firma NESS PROIECT EUROPE a fost un partener de incredere cu mare capacitate de rezolvare a problemelor aparute si mare disponibilitate si adaptare in vederea satisfacerii solicitarilor noastre.
Recomandam firma NESS PROIECT EUROPE tuturor celor care ar putea fi interesati pentru capacitatea lor de a fi un bun partener si collaborator. Toate companiile care au standard inalte de calitate si professionalism, expertiza si timpi rapizi de raspuns ar trebui sa ia in considerare NESS PROIECT EUROPE ca partener in dezvoltarea proectelor proprii


With Great Consideraton,
CEO Schurter Electronics Romania
Mocanu Valentin

Iunie 2023

Unilever Romania
În cadrul perioadei contractuale, personalul de execuţie şi conducere al SC NESS PROIECT EUROPE SRL a dovedit profesionalism, promptitudine şi competenţă relaţională. Lucrările de PROIECTARE ŞI EXECUŢIE au fost realizate de compania SC NESS PROIECT EUROPE SRL, spre deplina noastră satisfacţie, fiind un colaborator serios şi responsabil, care îşi indeplineşte obligaţiile contractuale la un nivel foarte bun. În concluzie, recomandăm compania SC NESS PROIECT EUROPE SRL pentru proiecte şi lucrări similare.

17.01.2022

Dunapack Rambox Prodimpex SRL
In perioada octombrie 2018-decembrie 2019, compania Ness Proiect Europe a executat pentru Dunapack Rambox Prodimpex SRL, in calitate de Antreprenor General, obiectivul @Construire coro productie carton ondulat, corp depozitare produse finite, corp depozitare role hartie, corp administrativ, zona depozitare exterioara paletei acoperita, anexe tehnice, casa poarta, parcari impreujmuite, totem, steaguri, firme luminoase fatada, utilitati, bransamente, foraje puturi, investitia aflata in Bolintin Deal, judetul Giurgiu.
Obiectivele sunt prevazute cu instalatii electrice de medie si joasa tensiune, instalatie detective incendiu si CCTV, instalatie de ventilatie, instalatii termice si de climatizare, instalatii sanitare. Totodata, au mai facut obiectul contractului si lucrarile de finisaje (amenajare spatii de birouri) si spatii verzi exterioare.
Solutiile alese au fost argumentate din punct de vedere tehnic, raspunzand in od corespunzator solicitarilor formulate de catre beneficiar de catre Beneficiar prin contractul de lucrari cu respectarea cerintelor tehnice si de calitate.
Considerand toate acestea, Dunapack Rambox Prodimpex SRL recomanda compania Ness Proiect Europe ca fiind un bun colaborator care isi indeplineste la un nivel calitativ foarte bun, toate obligatiile contractuale.

24.02.2020

CTP
În numele CTP Invest Bucharest SRL, dorim să ne exprimăm aprecierea pentru serviciile excelente pe care Ness Proiect Europe SRL le oferă în timpul construcției proiectului BUW 17 – depozit logistic.
Cu o suprafață de construcție de 139439 mp, construcția depozitului logistic a început în septembrie 2018. Lucrările efectuate constau în pregătirea șantierului și lucrările la sol, elemente structurale turnate in situ, acoperiș și placare, ferestre și uși de intrare, luminatoare, industriale. placă de beton, instalații interioare (HVAC, sanitare, electrice), canalizare exterioară, hidranți și rețele de sprinklere, amenajări și drumuri și platforme.
Pana in prezent, Ness Proiect Europe SRL a livrat cu succes cei 23269 mp in limitele bugetului si la calitatea definita si a emis rapoarte detaliate despre derularea lucrarilor si a remediat cu succes problemele aparute datorita prezentei de zi cu zi in zona. site-ul echipei.
În urma lucrărilor efectuate la acest proiect, suntem bucuroși să recomandăm Ness Proiect Europe SRL tuturor celor care caută un partener de încredere, întrucât considerăm că practică standarde înalte în materie de profesionalism, rapiditate de răspuns și expertiză.

Mai 2019

ALKA TRADING CO SRL
În numele ALKA TRADING CO, aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi Ness Proiect Europe pentru profesionalismul, dăruirea și sprijinul oferit pe parcursul colaborării noastre în cadrul construcției Unității de Producție Snacks și Biscuiți din Municipiul Ploiești.
In iulie 2018, Ness Proiect Europe a fost desemnata de noi in vederea realizarii Unitatii de Productie Gustare si Biscuiti din Orasul Ploiesti, indeplinind sarcinile atribuite intotdeauna cu cea mai mare satisfactie a noastra.
Proiectul a constat in construirea unei noi unitati de productie, a unui depozit de materiale, a unei cladiri social-administrative, a unei cladiri tehnice, a unei case de pompieri de apa, a unei cabane de poarta, a unui magazin cu terasa si platforme si imprejmuire, cu o suprafata totala de constructie de 4600 patrati. metri.
Pe parcursul întregii noastre colaborări, Ness Proiect Europe a oferit sfaturi, soluții financiare de încredere și soluții tehnice viabile pentru fiecare problemă legată de proiectul de construcție. Au emis rapoarte detaliate despre progresul lucrărilor și au remediat cu succes problemele pe măsură ce apar, datorită prezenței de zi cu zi pe șantier și a dăruirii lor.
Deoarece proiectul urmează să fie finalizat în mai 2019, avem încredere deplină în Ness Proiect Europe și în capacitatea lor de a livra proiectul în timp și buget.
Recomandăm cu adevărat Ness Proiect Europe ca partener de afaceri de încredere, cu un know-how puternic în construcția și managementul proiectelor, oricărei persoane care caută o echipă dedicată.

Mai 2019

CAN PACK ROMANIA SRL
Proiectul a constat in extinderea spatiilor de depozitare si imbunatatirea interioarelor, curtii si locurilor de parcare din cadrul incintei VAN PACK ROMANIA, Str. Berceni 106R, Sector 4, Bucuresti.
Suntem extrem de mulțumiți de rezultatele obținute cu sprijinul înalt profesionist și dedicat al Ness Proiect Europe în cadrul proiectului de extindere în ceea ce privește lucrările de suprastructură rutieră, excavare, lucrări de construcție, lucrări de construcție, lucrări de arhitectură, lucrări de instalații electrice, lucrări de instalații sanitare, montaj retea exterioara, lucrari de montaj HVAC, toate acestea insumand o suprafata de 12200 mp.
Proiectul a fost finalizat cu succes în iulie 2018 spre satisfacția noastră în limita bugetului, prin urmare recomandăm Ness Proiect Europe tuturor celor care caută un partener profesionist și de încredere.

August 2018

Greenfiber International SA
Compania de constructii Ness Proiect Europe SRL a executat pentru Greenfiber International SA, in calitate de Antreprenor General, obiectivul “Consolidare si modernizare corp cladire C32 – corp preparare pulberi si depozitare material P+7E si etaj 8 constructie noua”.
Proiectantul general al obiectivului: Ness Proiect Europe SRL
Scd: 10039 mp
Solutiile alese au fost argumentate din punct de vedere tehnic, raspunzand in mod corespunzator solicitarilor formulate de catre beneficiar.
Ness Proiect Europe SRL si-a indeplinit obligatiile prevazute prin contractul de lucrari, cu respectarea cerintelor tehnice si de calitate.
Considerand toate acestea, Greenfiber International SA recomanda compania Ness Proiect Europe SRL ca fiind un colaborator serios, care isi indeplineste la un nivel calitativ foarte bun si in termenul solicitat, toate obligatiile contractuale.

09.06.2017

ENEL GREEN POWER
Solutiile alese au fost argumentate din punct de vedere tehnic, raspunzand in mod corespunzator solicitarilor formulate de catre beneficiar prin caietele de sarcini. Ness Proiect Europe si-a indeplinit obligatiile prevazute prin contractele de proiectare si lucrari, cu respectarea cerintelor tehnice si de calitate.
Considerand toate acestea, Varokub Green Energy si IMA Engineering Solutions si implicit, Enel Green Power Romania SRL, recomanda firma Ness Proiect Europe ca fiind un collaborator serios, care isi indeplineste la un nivel calitativ bun, toate obligatiile contractuale.

(Berceni, PH)
11.11.2013

OTTER DISTRIBUTION SRL
Aș dori să recomand cu căldură Ness Proiect Europe (NPE) pentru orice design și proiect realizat în zonă.
Pentru proiectul nostru, aveam nevoie de un partener foarte organizat și orientat către clienți, pentru a ne îndeplini programul agresiv de proiectare și construcție. NPE a avut rezultate bune în ceea ce privește proiectarea, încorporând contribuțiile și ideile noastre și livrând livrabilele pachetului de proiectare și cotație la timp. În ceea ce privește construcția, NPE a demonstrat că ar putea gestiona multe sarcini paralele la șantier și că a reușit să respecte termenul nostru agresiv de execuție.
În faza de construcție, au fost multe modificări și lucrări suplimentare identificate pentru a fi încorporate în clădire. Aceste lucrări suplimentare au fost integrate fără probleme în proiect, iar NPE a venit cu idei bune despre modul în care au implementat modificările și completările cu un impact minim asupra cronologiei generale. De asemenea, am fost mulțumiți de cooperarea puternică a NPE cu echipa de management OTTER DISTRIBUTION și de angajamentul lor față de calitate în proiectele noastre. Am avut inspectorul nostru HSE la șantier în timpul proiectului și cu NPE a fost ușor de lucrat și nu am avut accidente sau neconformități pe tot parcursul proiectului.
În general, am considerat că NPE este un partener valoros în acest proiect, care ne-a împărtășit angajamentul față de program, calitate, integritate și respect reciproc.

10 martie 2004

Cladiri Industriale, Proiecte la cheie - Ness Proiect Europe

INDUSTRIAL

  Detalii
Ness Proiect Europe

INFRASTRUCTURA

  Detalii
Ness Proiect Europe

RETELE EDILITARE

  Detalii
Ness Proiect Europe

ENERGIE

  Detalii