>

Mediu

Ness Proiect Europe

Focusul nostru este de a echilibra impactul proiectelor noastre asupra mediului, prin acțiuni şi investiţii atent gândite.

Construim pentru generaţiile viitoare. De aceea, este crucial să luăm permanent în calcul impactul activităţii noastre asupra mediului înconjurător şi, atunci când tehnologia în sine nu ne permite, să ne asigurăm că eficientizăm la maxim ciclul lucrărilor, astfel încât să scurtăm pe cât posibil durata operaţiunilor cu impact direct asupra mediului inconjurător.

Facem pasi importanti către zona verde, proiectele noastre acordând o deosebită atenţie materialelor folosite şi economiei de energie în exploatarea clădirilor. Ȋn consecinţă, ne gestionăm lanţul de aprovizionare într-un mod responsabil, acordând o atenţie deosebită respectării aspectelor de mediu în criteriile de selectare a furnizorilor noştri.

Colaborăm cu companii care au implementat un model de management similar în cadrul lanţurilor lor de aprovizionare, care respectă standardele internaţionale, legile şi reglementările în materie de mediu. Ness Proiect Europe este prima companie de construcţii din România care a ridicat o hala “verde”, certificata BREAM. Detalii aici

Ness Proiect Europe

Suntem, de asemenea, prima companie de construcţii din România care a ales să îşi reducă amprenta de carbon cu prin achiziţia a 10 camioane grele alimentate cu gaz natural, combustibilul alternativ cu cele mai mari șanse de a înlocui, pe termen mediu, dieselul conventional.

În plus, gazul natural este un combustibil mai curat și în urma arderii lui se degajă cu 99% mai puține particule în suspensie și cu 60% mai puțin dioxid de azot. Mai mult, nivelul de zgomot al unui motor alimentat cu CNG este mult mai redus, de până la 71 dB. Detalii aici

Cladiri Industriale, Proiecte la cheie - Ness Proiect Europe

INDUSTRIAL

  Detalii
Ness Proiect Europe

INFRASTRUCTURA

  Detalii
Ness Proiect Europe

RETELE EDILITARE

  Detalii
Ness Proiect Europe

ENERGIE

  Detalii