>

Ne iubim meseria şi ne bucurăm să îi inspirăm şi pe alţii!

Ca multe alte sectoare, industria constructiilor se confruntă cu o criză reală a forţei de muncă, indiferent de nivelul de competenţă sau specializarea căutate.

Ȋncă de la înfiinţare, focusul Ness Proiect Europe este construirea şi mentinerea unei echipe valoroase, retenţia şi motivarea angajatilor noştri, din toate eşaloanele. Pentru noi, accentul pe oameni nu este doar o declaraţie de manual de brand, ci unul dintre punctele cardinale ale strategiei de dezvoltare pe termen lung.

De aceea, am fost mai mult decât bucuroşi să îi primim pe şantierele noastre pe viitorii ingineri în construcţii, cu care am împărtăşit atât provocările, cât şi satisfacţiile muncii de constructor.

Ȋn cadrul săptămânii Studentului la Construcții, organizată de către ASCB, am avut în vizită într-unul dintre şantierele noastre un grup de studenţi de la Facultatea de Construcţii Civile, Industriale şi Agricole şi Facultatea Hidrotehnică din Bucureşti.

Ne iubim meseria şi ne bucurăm să îi inspirăm şi pe alţii! Ness Proiect Europe Ne iubim meseria şi ne bucurăm să îi inspirăm şi pe alţii! Ness Proiect Europe Ne iubim meseria şi ne bucurăm să îi inspirăm şi pe alţii! Ness Proiect Europe

Am avut bucuria să le împărtăşim viitorilor ingineri din experienţa noastră şi să le arătăm în direct diferite faze de execuţie ale unei construcţii industriale.

Alături de coordonatorii proiectului, vom continua să sprijinim învăţământul tehnic românesc şi dezvoltarea acestei industrii.

Cladiri Industriale, Proiecte la cheie - Ness Proiect Europe

INDUSTRIAL

  Detalii
Ness Proiect Europe

INFRASTRUCTURA

  Detalii
Ness Proiect Europe

RETELE EDILITARE

  Detalii
Ness Proiect Europe

ENERGIE

  Detalii
Ness Proiect Europe

REZIDENTIAL

  Detalii