>

Parteneriate pe termen lung

Profesionalismul, simţul etic şi fair-play-ul de care dăm dovadă ca parteneri de afaceri transformă relaţiile noastre de business în parteneriate durabile.

Cu deja mai mult de 600.000 m² construiţi până în 2022 împreună cu CTPark România, parteneriatul nostru nu se opreşte aici.

Încrederea reciprocă ne reuneşte permanent în proiecte noi, astfel că anul acesta am dat startul a două noi şantiere - CTP Chitila (iunie 2022) şi CTP Craiova (martie 2022), cu suprafeţe de 12.000 m², respectiv 13.200 m².

Ambele proiecte sunt de tip Livrare la Cheie, aşa cum ne-am obişnuit deja partenerii, şi includ: platforme din beton, zone de trafic intens, parcăre și drumuri de trafic ușor, zone de andocare, piste de biciclete, structuri, închideri perimetrale, acoperişuri, instalaţii sanitare, compartimentări și finisaje interioare birouri, instalații HVAC, instalaţii electrice interioare, instalaţii detecţie şi avertizare la incendiu, sisteme de stingere incendii (hidranţi interiori şi sprinklere), reţele electrice exterioare, reţele exterioare de canalizare pluvială, canalizare menajeră, rețea de alimentare cu apă, rețea exterioară hidranţi și sprinklere.

Parteneriate pe termen lung Ness Proiect Europe Parteneriate pe termen lung Ness Proiect Europe

Suntem mai mult decât un antreprenor general: suntem un partener pe termen lung.

Cladiri Industriale, Proiecte la cheie - Ness Proiect Europe

INDUSTRIAL

  Detalii
Ness Proiect Europe

INFRASTRUCTURA

  Detalii
Ness Proiect Europe

RETELE EDILITARE

  Detalii
Ness Proiect Europe

ENERGIE

  Detalii